Gülben Ergen’den Çin Yolculuğu: Deneyimlerini Yeni Kitabında Anlatacak

Gülben Ergen, eylül ayında Çin’i ziyaret etmeye hazırlanıyor. Kadim kültürlere duyduğu ilgisiyle bilinen sanatçı, bu seyahatinden edineceği deneyimleri doğal kozmetik, sağlıklı beslenme ve yaşam yolculuğu üzerine hazırladığı yeni kitabına taşıyacak.

Magazin - 17-08-2026 08:56

Yoğun bir yaz dönemini geride bırakan Gülben Ergen, yeniden Uzak Doğu yolcusu. Daha önce gerçekleştirdiği Japonya ve Kore seyahatlerinden çok etkilendiğini söyleyen Gülben Ergen, Eylül ayında Çin’e gitmeyi planlıyor.

Kadim kültürleri araştırmayı seven ünlü sanatçı; doğal kozmetik, sağlıklı beslenme ve hayat yolculuğunu kaleme aldığı kitabına Çin’de yaşayacağı deneyimleri de taşıyacak.

Gülben Ergen, Uzak Doğu seyahatlerinden edindiği izlenimleri ve keşiflerini yeni kitabında okurlarıyla paylaşacak.

Günün Diğer Haberleri