Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirilen sponsorluk yenileme imza törenine Samsunspor adına Başkan Vekili Veysel Bilen, İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ve Satış Koordinatörü Tuğba Kocaeli katıldı.
Otat Gıda ve Enerji Üretim A.Ş. adına ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Fabrika Grup Müdürü Hatice Özkan, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Sinan Sallabaş ile Türkiye Satış Müdürü Cüneyt Aygül törende yer aldı.
Veysel Bilen: “Otat ile birlikte büyümekten büyük mutluluk duyuyoruz”
İmza töreninde konuşan Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Otat’ın Samsun’un önemli markalarından biri olduğunu belirterek, iş birliğinin devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bilen, “Otat Gıda ve Enerji Üretim A.Ş., uzun yıllardır iş birliğimizi sürdürdüğümüz, Samsun’un önemli markalarından biri. Bu vesileyle başta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bey olmak üzere tüm yönetim kuruluna, çalışanlarına ve Otat emekçilerine şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Otat’ın yerli ve millî bir marka olarak üretim gücü ve kalitesiyle büyümesinin kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Bilen, “İş birliği içerisinde olduğumuz firmalarla birlikte büyümek ve onların pazar paylarını genişletmelerine katkı sunmak, Samsunspor olarak hedeflerimiz arasında yer alıyor” diye konuştu.
Otat’ın yeni yatırımlarından da memnuniyet duyduklarını kaydeden Bilen, sponsorluk anlaşmasının her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni etti.
Soner Soykan: “Birlikte olmaktan onur duyuyoruz”
Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ise Otat ile sürdürülen iş birliğinin kulüp açısından büyük önem taşıdığını söyledi.
Soykan, “Samsunspor olarak Otat ile birlikte olmaktan ve bu değerli iş birliğinin devam etmesinden büyük gurur duyuyoruz. Yola çıktığımız günden bu yana kulübümüzü maddi ve manevi olarak destekleyen, hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Samsun’un güçlü ve aidiyet duygusu yüksek firmalarından Otat ile yeni sezonda da birlikte olmak bizim için son derece kıymetli ve onur verici” ifadelerini kullandı.
Otat yönetimine ve çalışanlarına teşekkür eden Soykan, yeni sezonda birlikteliğin daha da güçlenerek uzun yıllar devam etmesini diledi.
Hatice Özkan: “Samsunspor ile daha büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz”
Otat Gıda ve Enerji Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Fabrika Grup Müdürü Hatice Özkan da sponsorluk anlaşmasının yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Otat’ın bu yıl 28. yılını geride bıraktığını belirten Özkan, Samsun’da üretim yaparak bölge istihdamına katkı sunmayı ve değer yaratmayı önemli bir sorumluluk olarak gördüklerini söyledi.
Havza Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilecek yeni yatırım hakkında da bilgi veren Özkan, 100 dönümlük alan üzerinde kurulacak fabrikanın iki yıl içerisinde faaliyete geçirilmesinin planlandığını açıkladı.
Özkan, “Kurulduğumuz günden bu yana imkânlarımız doğrultusunda Samsunspor’un yanında olduk, bundan sonra da Samsunsporumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni yatırımımızın ardından Samsunspor ile çok daha büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz” dedi.
Geçtiğimiz sezon Samsunspor’un Avrupa kupalarında mücadele etmesinin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Özkan, başarıların artarak devam edeceğine inandıklarını ifade etti.
Gerçekleştirilen imza töreniyle birlikte Samsunspor ile Otat Gıda ve Enerji Üretim A.Ş. arasındaki sponsorluk iş birliği, 2026-2027 sezonunda da devam edecek.