Samsunspor ile Sarıyer Kola arasında sponsorluk anlaşması

Samsunspor ile Sarıyer Kola arasında 2026-2027 sezonunu kapsayan 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşma kapsamında Sarıyer Kola, Samsunspor’un konç sponsoru oldu.

Spor - 12-08-2026 10:21

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Samsunspor adına Başkan Vekili Veysel Bilen, İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ve Satış Koordinatörü Tuğba Kocaeli katılırken, Oğuz İçecek Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. – Sarıyer Kola adına Şirket Sahibi Hulusi Oğuz, CEO Enes Örer, Karadeniz Bölge Müdürü Orhan Zengin, Samsun Saha Satış Yöneticisi Efehan Zengin ile Medya ve İletişim Müdürü Hüseyin Karadayı yer aldı.

“Ekonomik katkının yanında ortak değeri önemsiyoruz”

İmza töreninde konuşan Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, sponsorluk çalışmalarında yalnızca ekonomik katkıyı değil, iş birliklerinin oluşturacağı ortak değer ve sinerjiyi de önemsediklerini söyledi.

Sarıyer Kola ile yapılan anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Bilen, Oğuz Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Oğuz’a Türk futboluna ve sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Samsunspor’un Atatürk’ün silüetini taşıyan özel bir kulüp olduğuna dikkat çeken Bilen, “Atatürklü armanın yanında yer alacak sponsorlarımızı belirlerken yalnızca ekonomik kazanımı değil, bu birlikteliğin oluşturacağı değeri ve sinerjiyi de önemsiyoruz. Sarıyer Kola ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin de Samsunspor’un sponsorluk yapısına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Samsunspor’a özel ürünler Türkiye genelinde satışa sunulacak

Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ise anlaşmanın daha uzun soluklu iş birliklerinin ilk adımı olduğunu belirtti.

Soykan, Sarıyer Kola ve Black Bruin ile ortak projeler gerçekleştireceklerini ifade ederek, “İlk etapta Samsunspor’a özel tasarımlarla hazırlanacak Sarıyer Kola ve Black Bruin Enerji İçeceği ürünleri Türkiye genelinde satışa sunulacak. Böylelikle Samsunspor markasını ve Atatürklü armamızı ülkemizin dört bir yanında tüketicilerle buluşturacağız” diye konuştu.

Samsunspor’a özel tasarımlarla satışa sunulacak ürünlerle birlikte sponsorluk iş birliğinin saha dışındaki görünürlüğünün artırılması ve Samsunspor markasının Türkiye genelinde daha geniş kitlelere ulaştırılması hedefleniyor.

“Türk sporuna katkı sunmaktan mutluyuz”

Oğuz Gıda A.Ş. Şirket Sahibi Hulusi Oğuz da Samsunspor ile sponsorluk anlaşması yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni etti.

Sarıyer Kola CEO’su Enes Örer ise Türk sporuna ve futboluna katkı sunmaktan onur ve mutluluk duyduklarını belirterek, anlaşmanın Samsunspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından 2026-2027 sezonunu kapsayan sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Günün Diğer Haberleri