Samsunspor kombinelerin satışa çıkacağı o tarih netleşti...

Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, "Taraftarımızın dört gözle beklediği kombinelerimizin genel satışı 15'inde gerçekleşecek. Loca satışlarımız başladı. Öncelikli geçen sezon locaları olanlarla görüşülüyor. Birkaç güne de genel satışa başlanılacak" dedi.

Spor - 01-06-2023 11:00

Samsunspor'un yeni sezon kombine biletlerinin satışa çıkacağı tarih netleşti. Süper Ligde mücadele edecek kırmızı beyazlı ekipte taraftar özellikle satışa çıkacak kombine bilet fiyatlarını da büyük bir merakla bekliyor.  Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, kombine bilet çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yönetim olarak 9 Haziran’da kombine satışlarına başlama kararı aldıklarını ifade eden Soner Soykan, “Kombine satışlarında öncelik geride bıraktığımız sezon kombinesi olan taraftarlarımızda olacak” diye konuştu.

GENEL SATIŞ 15 HAZİRAN'DA 

Daha önce kombinesi olmayan taraftarların da 15 Haziran’dan itibaren yeni sezon için kombine alabileceklerini söyleyen Soner Soykan, “Fiyatlarla alakalı önümüzdeki günlerde bilgilendirme yapacağız. Taraftarlarımızın kombinelere ilgi göstermesini bekliyoruz” dedi. Soykan ayrıca, sezon öncesi yapılacak iki kampın da Türkiye’de gerçekleşeceğini ifade etti.

Günün Diğer Haberleri