Türkiye’nin çeşitli illerinden delegelerin katılımıyla yapılan seçimde yeni başkan ve onursal üyeler belirlendi. Olağanüstü genel kurulda yapılan seçimler sonucunda, Selçuk Aydın federasyon başkanlığına getirildi. Ayrıca, federasyonun onursal başkanlığına Murat Bal ve onursal üyeliğe Aydın Ağaoğlu seçildi. Selçuk Aydın, konuşmasında bu görevin bir bayrak teslimi olduğunu belirterek, "Davamızın hep birlikte güçlü bir şekilde kazanılacağına inanıyorum" dedi.
Selçuk Aydın, seçimin ardından yaptığı konuşmada, federasyonun misyonunu ve hedeflerini vurguladı. Aydın, "Federasyon olarak staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının haklarını savunmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu bayrak yarışında birlikte hareket ederek, mağduriyetlerin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.
Federasyonun yeni yönetimi, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının haklarını savunma konusunda kararlı bir duruş sergileyeceklerini belirtti