Sweatshirt Kadın

Güncel - 26-08-2022 10:05

Kadın sweatshirtleri gardırobun olmazsa olmazıdır. Sıcak, rahat ve çok yönlüdürler. Onları giydirebilir veya giydirebilir ve dolabınızdaki hemen hemen her şeyle kombinleyebilirsiniz. Sweatshirt kadın modelleri her zaman şık bir görsellik konusunda iddialı olan ürünlerdir.

Bir kadın sweatshirt, aslında uzun kollu, gevşek oturan bir kapüşonlu sweatshirt'tür. Kumaş pamuktan, yapağıdan veya başka bir sentetik malzemeden yapılabilir; bazılarının cepleri varken bazılarının yoktur. Kadın sweatshirt, gevşek oturan ve uzun kollu gündelik, rahat, kazak bir giysidir. Dışarıda hava soğuk ve rüzgarlı olduğunda genellikle bir dış katman olarak giyilir, ancak üst vücut için sıcaklık sağlamak için bir iç katman olarak da giyilebilir.

Sweatshirt kadın modelleri, genellikle polar veya örme kumaştan yapılan bir kazak üst türüdür. Stilin yanı sıra sıcaklık için de giyilebilirler. "Sweatshirt" terimi, bu giysilerin orijinal olarak havlu kumaş veya pamuk/polyester karışımları gibi tere dayanıklı kumaşlardan yapılmış olması gerçeğinden gelmektedir. https://www.lescon.com.tr/bayan-sweatshirt/ internet sayfasını ziyaret edecek olursanız bu tarz ürünlere ayrıcalıklı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri