Çarşamba Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen ÇAROFF Off-Road Oyunları, 21 Mayıs Pazar günü saat 09.00’da Yeşilırmak Millet Bahçesinde gerçekleşti. 30 farklı il, 5 farklı ilçeden gelen toplamda bin 500 yarışmacı ve yarışları izlemeye gelen yüzlerce macerasever heyecan dolu dakikalar yaşadı.

Birçok il ve ilçeden gelen tam donanımlı arazi araçlarının yarıştığı, 3. Off-Road Oyunları’nda heyecan ve aksiyon doruklarda yaşandı. Yarışmanın kazananlarına ödüllerini Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve ilçe protokolü takdim etti.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 104’üncü yılında ilçede birçok kutlama programı yapılırken; sporda öncü kent olma yolunda adımlar atan Çarşamba’da 3. ÇAROFF Off-Road Oyunları, maceraseverlerini ağırladı. Çarşamba Belediyesi her alanda spora desteğini sürdürüyor.  İlçede spor yatırımlarına devam eden Çarşamba Belediyesi sporcularını desteklemeye, farklı spor alanlarında başarılarından söz ettirmeye devam ediyor.