Atakum Belediyesi ekipleri Ramazan dayanışması için sahada

Atakum Belediyesi ekipleri Ramazan sofralarını süsleyecek gıda malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yoğun mesai harcıyor.

Samsun Haber - 23-03-2023 10:06

Atakum Belediyesi ekipleri Ramazan dayanışması için sahada
Advert

Türkiye’yi sarsan depremler sonrası afetzede vatandaşlar için örnek bir dayanışmanın gösterildiği Atakum’da Ramazan ayında da çalışmalar hız kesmiyor. Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER) ekipleri, belediyenin kendi imkanları ve hayırsever vatandaşlardan gelen desteklerle oluşturulan gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yoğun mesai harcıyor. Başta depremzede vatandaşlar olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin Ramazan ayını rahat bir şekilde geçirmesi için bir evin gereksinimi karşılayacak kuru baklagil, sıvı yağ, şeker, çay gibi birçok gıda malzemesi görevliler tarafından Paylaşım Merkezi’nde özenle  paketleniyor. Vatandaşların Ramazan sofralarını süsleyecek gıda malzemeleri dağıtım araçlarına yüklendikten sonra adreslerine tek tek teslim ediliyor.

 "ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

Dayanışma kolilerini depremzede ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi ekipleri çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek “Birlik ve beraberlik  duygusunun yoğun bir şekilde hissedildiği Ramazan ayında böylesine anlamlı bir çalışma içinde olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Ramazan dayanışmamızı Atakum’un tüm mahallelerine taşıyana dek çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştular. 

DİĞER HABERLER
Canik’ten Gençlere Müjde!

Canik’ten Gençlere Müjde!

29-03-2024 - Samsun Haber

Ekin Uzunlar Tekkeköy’de konser verecek

Ekin Uzunlar Tekkeköy’de konser verecek

28-03-2024 - Samsun Haber