Samsun’da bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Özer ve Bakan Muş’a Samsun Valisi Zülkif Dağlı da eşlik etti. Kentte gerçekleştirilen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Demir, Osmanlı mimarisinin önemli eserlerini bünyesinde barındıran Saathane Meydanı’nı turizme kazandıran vizyon projede gelinen son durumu anlattı.

Bakan Özer, özellikle çocuklar ve gençler için eğitim alanında kentte çok güzel projelerin hayata geçirildiğini belirterek Başkan Demir’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Bakan Muş, ise Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle Samsun’da çok büyük bir dönüşüm yaşandığını söyledi.

Bakan Özer ve Bakan Muş’u Büyükşehir Belediyesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demir, “Kent merkezinden, kırsal bölgelere şehrin her köşesine hizmet götürme gayretiyle gece gündüz çalışıyoruz. Samsun için çağın gereklerini yakalayan değil ötesine geçen bir anlayışla çalışmalar yapıp bu anlayışla projeleri hayata geçiriyoruz” diye konuştu. Ziyaret hediye takdiminin ardından sona erdi.