BAŞKAN DEMİRTAŞ MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunları ilk ağızdan dinledi.

Samsun Haber - 06-06-2023 22:48

BAŞKAN DEMİRTAŞ MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Advert

İlkadım içesinde görev yapan muhtarları Belediye Hizmet Binası Meclis Salonu’nda ağırlayarak, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Demirtaş,”Belirli aralıklarla buluştuğumuz muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız. Şehrimiz ve ilçemizin bütünlüğü ve gelişimi noktasında attığımız adımlar, muhtarlarımızın destekleriyle daha güçlü bir şekilde yol almamızı sağlayan en önemli argümanların başında geliyor” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana şeffaf, katılımcı bir Belediye Başkanı olduğunu ispatlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, halkla belediye arasında köprü görevi gören muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Her zaman halkı dinleyen, halkla iç içe olmayı tercih eden, yaptığı her projede vatandaş odaklı olmasına dikkat eden Başkan Demirtaş son günlerde yaşanan sel baskını olayları sonrası mahalle muhtarlarının sunduğu raporları başkan yardımcıları ve müdürlere talimat vererek talepleri tek tek not aldı.

“El birliğiyle tüm sorunların üstesinden geleceğiz”

Toplantıda muhtarlara konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İlçemizin her bir noktasına en iyi hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Muhtarlarımız da vatandaşlarımızla aramızda köprü görevi görüyor. Muhtarlarımızdan gelen talepleri bir bir not alıyoruz, tüm muhtarlarımızın isteklerini aciliyetine göre değerlendirerek, plan ve projelerimize dahil ediyoruz. Öncelikle ne istediğini bilen ve kişisel isteklerden çok genel isteklerin üzerinde durmak zorundayız. Kurumsal birliktelikle sorunların aşılacağını ifade etmek isterim. O nedenle farklı düşünceleri ve muhtarlarımızı daha fazla dinlemek zorundayız. Önemli olan ilçe ve mahallelerin sıkıntılarını bertaraf etmektir. El birliğiyle konuşulan tüm konuları halledeceğiz.İlçemize daha iyi hizmet edebilme gayretiyle gerçekleştirdiğimiz toplantılarımıza iştirak eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, toplantılarımızın ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

DİĞER HABERLER
HAMİT KILIÇ  “GELECEK NESİLLERE SORUNSUZ BİR BAFRA MİRAS BIRAKIYORUZ”

HAMİT KILIÇ  “GELECEK NESİLLERE SORUNSUZ BİR BAFRA MİRAS BIRAKIYORUZ”

28-03-2024 - Samsun Haber

SARICAOĞLU: KAVAK’A SÖZÜMÜZ VAR

SARICAOĞLU: KAVAK’A SÖZÜMÜZ VAR

27-03-2024 - Samsun Haber