Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13’üncü Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi Çarşamba’da büyük coşkuyla kutlandı. Ellerinde Türk Bayrakları ile Çarşamba sokaklarını dolduran vatandaşlar, araç konvoyları ile seçim sonuçlarını kutladı. Ardından Belediye Meydanında toplanan kalabalık, şarkılar ve tezahüratlar eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşmasını beklediler.  Vatandaşların coşkusu ve havai fişek gösterileri görülmeye değerdi.

Çarşamba Belediye Meydanında büyük bir kalabalığa konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Seçim sonuçları gösteriyor ki milletimiz güven ve istikrardan yana oyunu kullanmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye Yüzyılı başlıyor” dedi.

“Milletimiz bizi yalnız bırakmadı”

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “28 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçiminde milletimiz bir kez daha güven ve istikrardan yana oyunu kullanmıştır. Aziz milletimizin teveccühü ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 13’üncü Cumhurbaşkanımız seçilmiştir. Doğru zaman, doğru adam ile Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını açtık. Rabbim ülkemize ve milletimize hayırlı eylesin. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, 21 yıldır milletimiz bize emanetti, 28 Mayıs seçimlerinde biz milletimize emanettik. Milletimiz sağ olsun yine bizi yalnız bırakmadı. Biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü Türkiye’nin adımlarını atmaya devam ediyoruz. Dışa bağımlı olmaktan kurtulan, kendi İHA’sını, SİHA’sını üreten bir hale geldik. Yerli otomobilimiz TOGG yollarda, Karadeniz gazımızı da çıkarıyoruz. Biz 21 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde; bu aziz millet, aziz devletimiz için çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah daha da güzel başarılara imza atacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen, bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza, Cumhur İttifakı üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.