Canik Belediyesi Arama Kurtarma (CAK) ekipleri, 7,6 büyüklüğünde ikinci büyük depremin yaşandığı Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde gerçekleştirdiği hummalı çalışmalarla 36 saat enkaz altında kalan vatandaşı kurtardı. CAK ekipleri deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına devam ederken, Canik Belediyesi’nin bölgeye gönderdiği sıcak yemek aracı depremzedelere ikramlarda bulunuyor.

Sağ Olarak Kurtarıldı

Kahramanmaraş’da meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından hemen deprem bölgesine intikal eden Canik Belediyesi Arama Kurtarma (CAK) ekipleri, bölgede yoğun bir şekilde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. İkinci büyük depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran CAK ekipleri, ilçede yıkılan bir binada enkaz altında kalan vatandaşı 36 saat sonra sağ olarak kurtardı. Enkazdan yaralı olarak kurtarılan vatandaş, CAK ekipleri tarafından sağlık görevlilerine teslim edildi.

Canik’ten Deprem Bölgesine Sıcak Yemek

Canik Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilen sıcak yemek aracı depremden etkilenen vatandaşlara sıcak yiyecek ve içecek ikramında bulunmaya devam ediyor. Sıcak yemek aracında hazırlanan yiyecek ve içecekler görevliler eşliğinde vatandaşlara ve arama kurtarma ekiplerine ikram ediliyor.