Çarşamba'da Ramazan Etkinlikleri! İşte tarih ve etkinlik saatleri

Çarşamba Belediyesi 2023 Ramazan takvimini açıkladı. Ramazan ayı boyunca birbirinden güzel tiyatro oyunları, tasavvuf müziği konserleri, çocuklara özel programlar ve daha nicesi Çarşambalılarla buluşacak.

Samsun Haber - 24-03-2023 10:12

Çarşamba'da Ramazan Etkinlikleri! İşte tarih ve etkinlik saatleri
Advert

Çarşamba Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği birbirinden güzel programlar ile vatandaşlarla buluşacak. Tiyatro oyunları, çocuk gösterileri, tasavvuf müziği konserlerinin yanı sıra birçok etkinlik Çarşambalılar için sahnelenecek. Çarşamba Belediyesi aynı zamanda Kahramanmaraş’ta da Ramazan programları düzenleyecek. Deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta bin kişilik iftar çadırı kuran Çarşamba Belediyesi, Ramazan ayı boyunca hem iftar hem de sahurda depremzede vatandaşlara yemek ikramında bulunacak. Yaraları birlikte sarmak, çocukların yüzlerinde gülümseme oluşturmak isteyen Çarşamba Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her hafta sonu Ramazan etkinlikleri ile de Kahramanmaraş’ta olacak.

Hem Çarşamba’da hem de Kahramanmaraş’ta Ramazan etkinlikleri

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “11 ayın sultanı Ramazan’a ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu yıl ülkemiz afetlerle mücadele etti. Yaraları birlikte sarmak, Ramazan’ın manevi havasını hep birlikte yaşamak istiyoruz. İlçemizde Ramazan ayı boyunca birçok etkinlik Çarşambalı vatandaşlarımızla buluşacak. Maşa ile Koca Ayı’dan, Geç Kalanlar tiyatro oyununa, tasavvuf müziği konserinden sihirbazlık gösterisine dolu dolu bir program hemşehrilerimizi bekliyor. Kahramanmaraş depreminin ardından oradaki vatandaşlarımızın da yüzlerinde biraz olsun gülümseme oluşturabilmek, yaralarını birlikte sarmak adına ekiplerimiz bölgede olacak. Ramazan boyunca her gün bin kişiye iftar ve sahurda yemek ikram edeceğiz. Bunun dışında Ramazan etkinliklerimizle de bölgede olacağız. Çocuklarımızın yüzü gülsün, mutlu olsunlar istiyoruz. Tüm İslam alemine bir kez daha hayırlı ve bol ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Çarşamba Belediyesi Ramazan ayı etkinlik takvimi ise şu şekilde;

25 Mart Cumartesi; Maşa ile Koca Ayı 1. Seans 20.30, 2. Seans 21.30

29 Mart Çarşamba; Geç Kalanlar 20.30

30 Mart Perşembe; Geç Kalanlar 20.30

1 Nisan Cumartesi; Sihirbazlık Gösterisi 1. Seans 20.30, 2. Seans 21.30

4 Nisan Salı; Çocuk Etkinlikleri 20.30

5 Nisan Çarşamba; Tasavvuf Müziği Konseri 21.30

11 Nisan Salı; Çocuk Etkinlikleri 20.30

12 Nisan Çarşamba; Geç Kalanlar 20.30

18 Nisan Salı; Çocuk Etkinlikleri 20.30

19 Nisan Çarşamba; Tasavvuf Müziği Konseri 21.30

Programlar, kendi günleri ve saatlerinde Cemil Şensoy Kültür Merkezinde ücretsiz olarak vatandaşla buluşacak.

 

DİĞER HABERLER
HAMİT KILIÇ  “GELECEK NESİLLERE SORUNSUZ BİR BAFRA MİRAS BIRAKIYORUZ”

HAMİT KILIÇ  “GELECEK NESİLLERE SORUNSUZ BİR BAFRA MİRAS BIRAKIYORUZ”

28-03-2024 - Samsun Haber

SARICAOĞLU: KAVAK’A SÖZÜMÜZ VAR

SARICAOĞLU: KAVAK’A SÖZÜMÜZ VAR

27-03-2024 - Samsun Haber