Çaylar Samusnspor'dan içilir

Samsunspor Kulübü Derneğinin iş birliği yaptığı ‘Taraftar Çay’ın tanıtım lansmanı ‘Bir yudum çayda biz de varız’ mottosuyla Nuri Asan Tesisleri’nde yapıldı.

Spor - 18-01-2023 09:52

Çaylar Samusnspor'dan içilir
Advert

Bugünden itibaren Samsun’daki tüm yerel ve ulusal zincir marketlerin raflarındaki yerini alacak ‘Bir yudum çayda biz de varız’ mottosuyla satışa sunulacak 1 kiloluk ‘Taraftar Çay’a taraftarlarımızın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, “Samsunsporluluk ruhuna yakışır bir şekilde markalaşma adına diğer illerdeki takımlarda örneği olduğu şekilde çay firması ile bir sponsorluk anlaşması yapıp, ‘Taraftar Çay’ ürününü piyasaya sürüyoruz. Bu yıl Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında şehrimizin markaları futbol ve basketbol takımlarımıza şampiyonluklar çok yakışacak ve gerçekleşecek. Samsunspor Kulübü Derneği olarak sözleşmesini imzaladığımız bu proje derneğimize madden ve manen katkı sağlayacak. Madden katkı bir gelir olacak, manen katkı da takımımızın güzide renkleriyle piyasada bir çay satışı gerçekleşmiş olacak. Samsun’da ve 17 ilçemizde biz bu projeyi hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bu kampanyanın ileriki yıllarda da sürmesini diliyoruz. Samsunsporlu olarak ilk defa böyle bir organizasyonla çayımızın hanelere girmesi bizleri mutlu ediyor. Taraftarlarımızı çayımızı almaya davet ediyorum” dedi.
Güzel bir projeye imza attıklarını belirten Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şubesi Başkan Vekili Arzu Uslu, “Bu güzel bir sosyal projedir. Bu teklif bize 3 ay önce geldiğinde biz ilk olarak şirket ve başkanımız Yüksel Yıldırım’ın onayına sunduk. Daha sonra yaptığımız araştırmalarda bunun Samsunspor Kulübü Derneği’ne ve şehrimize çok güzel bir katkısı olacağını düşünerek ve başkanımızın da onayı ile start verdik. ‘Bir yudum çayda biz de varız’ mottosuyla yola çıktık. İnşallah çok güzel dönüşlerini alacağız. Eminim ki taraftarımız da bu projeden çok büyük keyif alacağız” diye konuştu.
‘Taraftar Çay’ hakkında bilgi veren Pro-Paz Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı ve Sembol Çay Firma Sahibi Ethem Karadağ, “Çay sektöründe uzun yıllardır hizmet vermiş birisi olarak sahanın zor şartlarını da bilerek Taraftar Çay markasını çıkarmamız ve içeriği ile alakalı çok Premium bir çayı hayata geçirdik. Samsunspor kulübüne çok teşekkür ediyoruz. Samsun’da yaşayan hemşerilerimizden bu ürüne ve bu markaya sahip çıkmalarını istiyoruz. Bugünden itibaren bunun startını verdik. Yarın sabah itibariyle Samsun’daki tüm yerel ve ulusal marketlerde olmak için startı vereceğiz. Kısa sürede Samsun ve ilçelerin perakende noktalarında ürünümüzü tedarik etme şahsını vatandaşlarımız bulacak. Paketimizin içerisine en üst dediğimiz Premium dediğimiz çay kalitesini koyduk. Kesemize hitap edecek bir fiyat politikasıyla sahaya çıkacağız” şeklinde konuştu.


Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan da anlaşmanın herkese hayırlı olmasını diledi.
Taraftar Çay tanıtım lansmanına ayrıca Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şubesi Başkan Yardımcısı Alper Engiz, Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şubesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İlknur Damla Beytekin ve Basketbol Şubesi Genel Menajeri Emre Ekim, basketbol oyuncuları Göktuğ Baş, Ege Yaşar ve futbolcumuz Celil Yüksel de katıldı.

DİĞER HABERLER
İstanbul, 2027 Avrupa Oyunları'na Ev Sahipliği Yapacak

İstanbul, 2027 Avrupa Oyunları'na Ev Sahipliği Yapacak

27-03-2024 - Spor

Atlar, Dayanıklılıklarını Kanıtladı

Atlar, Dayanıklılıklarını Kanıtladı

27-03-2024 - Spor