Alt üst şeklinde imal edilen erkek bebek takımları yenidoğan grubundan itibaren bulunur. Patikli alt ya da patiksiz alt olarak ikili şekilde satılır. Genellikle çıtçıtlı body ya da zıbın ile kombin edilir. Bunların yanı sıra şortlu takımlar da erkek bebek takımları arasında yer alır.

Pek çok anne kullanışlı olduğu için erkek bebek takımları arasından çıtçıtlı olanları tercih eder. Özellikle yaz döneminde dünyaya gelen bebekler için bu takımlar daha uygundur. Kış döneminde ise patikli alta sahip olan takımlar önerilir.

Erkek Bebek Takımları Özellikleri

Satın alınacak olan erkek bebek takımları özellikleri dikkate alınarak satın alınmalıdır. Renkleri ve dikişleri ile bebeğin cildine zarar vermemelidir. Temizliği kolay olmalıdır. Çıtçıtlı olarak hazırlanması önemlidir. Özellikle yenidoğan bir erkek bebek için takım alınacağı zaman patikli bir alt olması önem arz eder.

Tüm bu özellikleri dikkate alarak bir erkek bebek takımı satın almak istediğinizde https://www.breeze.com.tr/Erkek-Bebek-Kiyafetleri sitesini inceleyebilirsiniz. İndirimli ürünler arasından kaliteli erkek bebek takımlarını seçerek bütçenizi de koruyabilirsiniz.