Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen E Spor Pubg Turnuvasına 72 takım katıldı. Turnuvaya Fatsa ve Ordu ilinin yanı sıra İstanbul, Samsun, Trabzon ve Amasya illerinden de katılım oldu.

18 takımın finale kaldığı turnuvanın turnuvanın sonucunda birinci takım Ebola Esports olurken ikinci Inferno Fair, üçüncü takım ise Rulet Team oldu. Turnuvanın en iyi oyuncusu ise Wizard kod adı ile Barış Cankara seçildi.

“GENÇLER BİZİ TAKİBE DEVAM ETSİN”

Ödül törenine Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da katıldı. Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Tüm dünyada yoğun bir şekilde oynanan E Spor Pubg turnuvasının Fatsa'da ilkini gerçekleştirdik. Bölgemizde gerçekleştirilen ilk E-Spor Pubg turnuvasında İstanbul'dan, Amasya'dan, Samsun'dan, Trabzon'dan, Fatsa'dan ve Ordu'dan birçok genç kardeşimizi şehrimizde misafir ettik. Kıyasıya yarışların olduğu güzel turnuvada gençlerimize göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzel turnuvanın inşallah devamının da olacağını belirtmek isterim ve özellikle gençlerimize bizleri yakından takip etmeleri tavsiyesinde bulunuyorum. Yarışmaya katılan tüm gençlere teşekkür ediyor ödül almaya hak kazanan arkadaşlarımızı da canı gönülden tebrik ediyorum.” dedi.