Havza Kızların Bileklerini Büken Çıkmadı

Havzalı genç sporcular bir başarıya imza attılar. Okullar Arası Bilek Güreşi yarışmasında tüm rakiplerini geride bırakan bilek güreşi kızlarda takım halinde il birincisi olarak Samsun’u bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandılar.

Yaşam - 07-12-2022 11:16

Havza Kızların Bileklerini Büken Çıkmadı
Advert

Samsun Atakum Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen  Okullar Arası Bilek Güreşi yarışmasında Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi kızlarda takım halinde il birincisi oldu.

Okul Beden Eğitimi öğretmeni Murat Aktaş ve Selçuk Bolat’ın çalıştırdığı takım Okullar Arası Bilek Güreşi yarışmasında Dilek Sakallı 45 kg sağ kol il birincisi, sol kol il ikincisi, Emine Sakallı 45kg sağ kol il üçüncüsü, Nursemin Sağıroğlu 55kg sağ kol il ikincisi, sol kol il üçüncüsü, Nurdane Soker 60kg sağ kol il birincisi,sol kol il ikincisi, Muradiye açar 60kg sol kol il birincisi, Nurefşan Düzenli 75kg sol kol il üçüncüsü oldular. Alınan toplu sonuçlar neticesinde Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi kız bilek güreşi takımı takım halinde il birincisi oldular.

Kazanılan bu başarı ile 25 Mayıs Anadolu Lisesi öğrencileriyle birlikte 28 Aralık’ta Bartın’da yapılacak olan bölge şampiyonasında Samsun’u temsil etmeye hak kazandılar.

Uzun süredir il finalleri için hazırlandıklarını ve karşılığını aldıklarını dile getiren Beden Eğitimi öğretmeni Murat Aktaş; “Aldığımız başarı ile sorumluluklarımız arttı. Bartın’da ili temsil edecek olmanın gurur ve heyecanıyla bölge şampiyonası için beden eğitimi öğretmeni arkadaşımız Selçuk Bolat’la koordineli olarak hazırlıklarımıza devam ediyoruz, bu süreçte öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.”dedi.

DİĞER HABERLER
Kahverengi Kokarcaya karşı mücadele sürüyor

Kahverengi Kokarcaya karşı mücadele sürüyor

23-02-2024 - Yaşam

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA PEDALLAR ÇARŞAMBA’DA ÇEVRİLDİ

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA PEDALLAR ÇARŞAMBA’DA ÇEVRİLDİ

22-09-2023 - Yaşam