Hüseyin Eroğlu: Her rakibe karşı planlarımız var

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Bodrumspor A.Ş. maçı öncesi Nuri Asan Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Spor - 15-12-2022 23:36

Hüseyin Eroğlu: Her rakibe karşı planlarımız var
Advert

İlk olarak Cumartesi günü oynayacakları Bodrumspor A.Ş. maçını değerlendiren Hüseyin Eroğlu, “Bodrumspor baktığımızda lige yeni çıkmasına rağmen ilk yarıda önemli bir sezon geçiriyor. Onlarla aynı puandayız. Biz de tabii ki kendimizle yarışan takımlara karşı iyi sonuç almamız gerektiğini biliyoruz. Daha önce Pendikspor ile oynayarak bu olayı başardık. Keçiörengücü’ne gittik ve aslında orada da skor anlamında lehimize bitmesi gereken maçlardı. Bu maça da böyle gideceğiz ve tabii ki her maçta olduğu gibi kazanmak için oynayacağız. Rakibin de belli bir gücü var. Onları analiz ettik. Ama asıl bizim gücümüz ve sahadaki performansımız önemli. İç saha dış saha olarak ayırt etmiyorum ama kazanmaya gideceğimiz maçtan hedefimiz kesinlikle 3 puan ile dönmektir” dedi.
8 günde 3 maç oynayacaklarını belirten Hüseyin Eroğlu, “8 günde 3 maçlık bir periyodumuz var. Öncelikle olaya maç olarak bakmamız gerekiyor. Şu an önümüzdeki Bodrumspor maçına konsantre olduk. Önce bu maçı bir geçelim, sonraki maçları ona göre analiz yapacağız. Ama ilk hedefimiz Bodrum’dan istediğimiz skor ile dönmektir. Oyuncularımızı öncelikle hem mental hem fiziksel hem de taktiksel olarak Bodrumspor maçına hazırlıyoruz. Kazandığımız takdirde çok avantajlı bir hafta olacak bizim için” diye konuştu.
Takımdaki sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Hüseyin Eroğlu, “Yusuf Emre ve Fofana takım ile birlikte çalıştı. Yusuf Abdioğlu’nda sakatlığı ile ilgili biraz problem var. Ali Ülgen’in ayağında da bir problem var. Muhammet Ali Özbaskıcı’nın da bir sakatlığı var. Durumları ilerleyen zamanlarda daha da netlik kazanacak. Ama sonuçta geldiğim günden beri hep sakat oyuncular oldu. Bunu hiçbir zaman bahane etmedim ve yine etmeyeceğim. Biz kurduğumuz her 11 ile maça kazanmaya çıkacağız. Sakatlıklarla ilgili belki de son 1 hafta yaşıyoruz. Şu ana kadar hiçbir zaman sadece 1 haftaya hazırlanmadık. Dediğim gibi belirttiğim oyuncularımızın sakatlığı şu an devam ediyor. Ama Fofana ve Yusuf Emre’nin şu an bizimle beraber olmaları, fiziksel anlamda eksiklikleri olabilir ama dönmeleri bile bizim için moral verici bir durum. Maçın gidişatına göre faydalanacağımız oyuncular olduklarını söyleyebilirim” şeklinde konuştu.
Her maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Bodrumspor ile aynı puandayız. Alttaki takım veya üstteki takım olması bizim için fark etmez. Her rakibe karşı planlarımız var. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Önemli olan tabii ki taktik, disiplin ve kazanmak için vereceğimiz mücadeledir. Bu gerçekten çok değerli ve önemli bir durum. Her maçta bunu yapıyoruz. Saha şartları, stat atmosferinden biraz uzak ve ona da konsantre olmak gerekiyor. Nasıl Tuzlaspor’a ve Pendikspor’a gittiğimizde o saha şartlarında oynuyorsak, orada da aynı oyunu oynayacağız. İstediğimiz 3 puan ile dönme hedefindeyiz” dedi.

DİĞER HABERLER
Kocasinan'ın Gururu: Milli Sporcu Hacı Ömer Arslantürk Dünya İkincisi Oldu

Kocasinan'ın Gururu: Milli Sporcu Hacı Ömer Arslantürk Dünya İkincisi Oldu

28-03-2024 - Spor

Bursa'da Basketbol Derbisi Heyecanı

Bursa'da Basketbol Derbisi Heyecanı

28-03-2024 - Spor