Kadeem Harris: Çok iyi işler yapmaya başladık

Samsunsporlu futbolcu Kadeem Raymond Mathurin Harris, antrenmanı takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Spor - 22-11-2022 13:07

Kadeem Harris: Çok iyi işler yapmaya başladık
Advert

Son haftalarda takım olarak çok iyi olduklarını belirten Kadeem Harris, “Son haftalarda takım olarak çok iyi işler yapmaya başladık. İstediğimiz sonuçları almaya başladık ve güzel bir ivme yakaladık. 3 puan alamadığımız maçlarda şansız olduğumuzu söyleyebilirim ve inşallah bundan sonra bu şansızlığımızı kırmış bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Sakatlıktan tamamen kurtulduğunu ve yüzde 100 hazır olduğunu ifade eden Kadeem Harris, “Son oynamış olduğum maçlarda performansımdan mutluyum. Tabi ki burada en önemli şey, galip gelmek. Bende takımımın galibiyetine fayda sağladığım için çok mutluyum. Takımın hedefleri doğrultusunda dilerim ki takıma katkı ve fayda sağlayabilirim. Daha önceden bir sakatlığım vardı ve şuanda kendimi yüzde 100 hazır hissediyorum. Umarım bu şekilde de devam eder” diye konuştu.
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Ankara Keçiörengücü maçı hakkında da konuşan Kadeem Harris, “Bizim için çok önemli bir maç olacağını söyleyebilirim. Lig sıralamasında yukarıda olan iki takımın maçı olacak. Bizim için dilerim ki güzel geçer ve istediğimizi alırız” şeklinde konuştu.
 

DİĞER HABERLER
İstanbul, 2027 Avrupa Oyunları'na Ev Sahipliği Yapacak

İstanbul, 2027 Avrupa Oyunları'na Ev Sahipliği Yapacak

27-03-2024 - Spor

Atlar, Dayanıklılıklarını Kanıtladı

Atlar, Dayanıklılıklarını Kanıtladı

27-03-2024 - Spor