Karaaslan'dan "Çalışan Gazeteciler Günü" mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Siyaset - 09-01-2023 11:41

Karaaslan'dan
Advert

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Kamuoyunun haber alma hakkı doğrultusunda hakikati gözeterek, hızlı, doğru ve tarafsız şekilde görevini icra eden basın, toplumlar için şüphesiz en önemli bilgi kaynağıdır. Basın ahlak ilkelerinden ve demokratik değerlerden taviz vermeden toplumun çeşitli kesimlerinin taleplerini dile getiren bir medyanın varlığı her toplum için olmazsa olmazdır. Mesai mefhumu gözetmeksizin her an haberin peşinde koşan, görevlerini hassasiyet ve saygınlıkla icra eden medya mensuplarının ve basın emekçilerinin gayretleri ve özverili çabaları her türlü takdirin üstündedir.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 20 yılda ülkemizde demokrasiden kalkınmaya kadar her alanda yaşanan gelişmeler iletişim ve medya sektörüne de olumlu yansımıştır. Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı idrak edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nda devlet ve millet olarak ülkemizi hedeflerine bir bir ulaştırırken, yeni atılımları hayata geçirirken basınımızın da yoğun çalışma temposuyla bu sürece katkı sunacağına inanıyorum.

Teknolojinin gelişmesi ve dijital platformların çeşitlenmesiyle beraber bilgi kirliliğinin hızla yaygınlaştığını, yalanın, dezenformasyonun ve kara propagandanın gerçeklerin önüne geçtiğini üzülerek görüyoruz. Bu hususta görevini sorumluluk bilinciyle sürdüren basınımızın ülkemizin hakikat mücadelesine güç kattığına inanıyoruz.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, gece gündüz demeden özveriyle çalışan ulusal ve yerel basın emekçilerinin bu özel gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

DİĞER HABERLER
MHP İl Başkanı Mucur; “Cumhur İttifakı Kazanacak!”

MHP İl Başkanı Mucur; “Cumhur İttifakı Kazanacak!”

28-03-2024 - Siyaset

Başkan Togar: “Tekkeköy bize sahip çıksın”

Başkan Togar: “Tekkeköy bize sahip çıksın”

28-03-2024 - Siyaset