Karaaslan'dan "Yeni Yıl" mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Siyaset - 30-12-2022 09:54

Karaaslan'dan
Advert

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Müjdeleri, sevinçleri ve acılarıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Veda etmeye hazırlandığımız 2022 yılı, etkilerini hala yaşadığımız koronavirüs salgını ve Ukrayna-Rusya Savaşı’nın tüm dünyaya olumsuz yansımalarıyla insanlık olarak çeşitli sınamalarla karşı karşıya kaldığımız bir yıl olmasının yanında umut verici gelişmelerin de birlikte yaşandığı bir yıl olmuştur. 2022’de ülke olarak bir yandan yaşanan sıkıntıları aşmak için mücadelemize devam ederken öte taraftan ülkemizin asırlık hayallerini gerçekleştirme ve hedeflerimize ulaşma yolunda başarılı adımlar attık.

Her yeni yıl; yeni bir başlangıç anlamına geldiği gibi, heyecan, azim, mücadele ve umut demektir. Geçmişten ilham alarak geleceği kucaklayan bakış açısıyla yeni bir sayfa açmaktır. Bu bakımdan, heyecanı içimizi saran 2023’e Türkiye olarak çok güçlü bir vizyonla giriyoruz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılının başlangıcı olan 2023’te ülkemizi hedeflerine ulaştırmak, milletimizi yeni hizmetlere kavuşturmak, bu asrın Türkiye yüzyılı olması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 2023’ün ülkemizle birlikte komşularımızın, bölgemizin, mazlum milletlerin ve insanlığın barışına, huzuruna, esenliğine vesile olması için gayretlerimizi yoğun şekilde sürdürüyoruz.

2023’te Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirerek, ülkemizi bölgesinde ve dünyada öncü konuma taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz. Eğitimde, sağlıkta, sosyal politikalarda, çalışma hayatında, adalette, ekonomide,  enerjide, terörle mücadelede, dış politikada, kısacası her alanda ülkemizi daha da güçlendirerek, devlet ve millet olarak önümüze çıkacak tüm engelleri bertaraf etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. AK Parti iktidarlarımız döneminde son 20 yıldır olduğu gibi milletimizle birlikte yürümeye, 2023 yılında da cumhurun iradesini hâkim kılmaya, istikrarı sürdürmeye, Türkiye olarak dünya barışına katkılar sunmaya ve insanlık için güvenin adresi olmaya devam edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının aziz milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, umutların çoğaldığı, barış, huzur ve dayanışmanın güç kazandığı bir yıl diliyor, Samsun’lu hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını gönülden tebrik ediyorum.”

DİĞER HABERLER
MARAŞ:

MARAŞ: "ATAKUM SADECE İNSANLAR İÇİN DEĞİL, HAYVANLAR İÇİN DE GÜVENLİ OLACAK"

28-03-2024 - Siyaset

Serhat Türkel’den Samsunspor taraftarlarına müjde

Serhat Türkel’den Samsunspor taraftarlarına müjde

28-03-2024 - Siyaset