Albelya Tatil Köyü Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı programına, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karabıçak, iki dönem Bafra Belediye ve 11 ay Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Zihni Şahin, MHP Samsun  Eski Milletvekili Ahmet Aydın,
Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, İş insanı Rızvan Aksoy, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Aldinç, S.S Altınoğlu Samsun Bafra Minibüs durağı başkanı Ahmet Can, Muharip Gaziler Bafra Temsilciliği Rahmi Şahin, Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Genç, Büyük Birlik Partisi Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Kahvaltı sonrası Bafra Belediye ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Zihni Şahin yaptığı konuşmada; " Samsun'un öz evlatlarına sevginizi ve ilginizi biliyorum. Benim de öz yeğenim olan Bahadır Şahin bu dönem milletvekili adayı oldu. Genç ve dinamik bir iş insanı Samsun'dan onu vekil olarak gönderdiğiniz de bu şehre Büyük katkı vereceğinden emin olarak sizlerden ona destek istiyorum. Rabbim onu çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılı kılsın." diye konuştu. 

Zihni Şahin'in konuşmasının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun eski Milletvekili Ahmet Aydın, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Muhtarlar Odası Başkanı Erol Aldinç, Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Genç ve İş İnsanı Rızvan Aksoy Şahin'e bu seçimlere tam destek vereceklerini söyleyerek; "Ortak adayımız olan Bahadır Şahin'in buradan milletvekili olarak göndermek bizim gururumuz olacaktır. Bafra'ya yakışan budur. Samsun'un Bafra'nın ve Bölgenin öz evladı kardeşimiz, evladımız ve  yeğenimizi Ankara'da bizleri güçlü bir sekilde temsil etme noktasında hiç şüphemiz yok. Yolu açık bahtı güzel olsun." diye konuştular.

Konuşmaların ardından söz alan BBP Samsun 1. sıra milletvekili adayı Bahadır Şahin ise; "Bugün burada sizlerden aldığım güçlü destekle daha da motive oldum. Çok çalışacağım ve Baframızdan Ankara'ya sizlerin desteği ve dualarıyla bir milletvekili göndereceğinize inancım daha da pekişti. Bu şehir kendi öz evlatlarına her zaman sahip çıkmıştır. Ben burada o güveni ve duyguyu fazlasıyla hissettim. Rabbim hepinizden razı olsun." diyerek sözlerini tamamladı.

Muhtarlardan Bahadır Şahin'e Tam Destek

Muhtarlardan Bahadır Şahin'e Tam Destek

Muhtarlardan Bahadır Şahin'e Tam Destek

Muhtarlardan Bahadır Şahin'e Tam Destek

Muhtarlardan Bahadır Şahin'e Tam Destek