Nurullah Aslan Ankaragücü'ne transfer oldu

Samsunspor kariyerindeki geleceği merak konusu olan Nurullah Aslan, Bolu kampından ayrıldı. Genç file bekçisi Ankaragücü'nün yolunu tuttu.

Spor - 16-07-2022 10:57

Nurullah Aslan Ankaragücü'ne transfer oldu
Advert

Geçtiğimiz sezon Kırmızı-Beyazlı taraftarları hayal kırıklığına uğratan kaleci Nurullah Aslan'da gece yarısı flaş gelişme yaşandı.
Bir süredir Nurullah Aslan'ın transferi için harekete geçen ancak düşük bir teklifte bulunan Süper Lig'in yeni ekibi Ankaragücü, teklifinde iyileştirmeye gitti ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ı ikna etti.
Bu akşam saatlerinde Nurullah transferini tekrar görüşen iki kulübün başkanı her konuda anlaştı. 
Genç kaleci, Ankaragücü'nün Kayseri'deki kampına katılmak üzere yola çıktı. Bolu Gerede'de kamp yapan Samsunsporlu teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarına veda eden Nurullah, önümüzdeki sezon kiralık olarak Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

NURULLAH'TAN VEDA MESAJI
Nurullah Aslan, veda mesajında şu ifadelere yer verdi; "Sizlere veda etmenin zorluğunu dile getirebilmek mümkün değil. Beni ben yapan Samsunsporuma Atatürk'lü armaya ve büyük Samsunpor taraftarına Büyük Başkan Yüksel Yıldırım' a aileme ve beni destekleyen herkese sonsuz teşekkür ederim. Yeni başlayacağım macera da sizlerin desteğini arkamda hissedeceğimi biliyorum ve bu duygularla sizlere veda ediyorum. Saygılarımla"

DİĞER HABERLER
İstanbul, 2027 Avrupa Oyunları'na Ev Sahipliği Yapacak

İstanbul, 2027 Avrupa Oyunları'na Ev Sahipliği Yapacak

27-03-2024 - Spor

Atlar, Dayanıklılıklarını Kanıtladı

Atlar, Dayanıklılıklarını Kanıtladı

27-03-2024 - Spor