Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin en çok ilgi gören eserlerinden biri olan ve 19 temsildir kapalı gişe oynayan “Hisseli Harikalar Kumpanyası” müzikalinin 9 Ocak 2023 Pazartesi akşamı gerçekleşen temsilinde çok özel anlar yaşandı.  

Zorlu ve yoğun tıp eğitimleri boyunca her zaman sanatla iç içe olan ve Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin temsillerini izlemeye gruplar halinde sık sık gelen OMÜ Tıp Fakültesi öğrencileri  “Hisseli Harikalar Kumpanyası” müzikalinin 9 Ocak Pazartesi gerçekleşen temsili için 500 kişilik büyük bir organizasyona imza attılar.

OMÜ Tıp Fakültesi öğrencilerinden mezuniyet sonrası Samsun’dan ayrılacak olanlar 6 yıllık tıp eğitimleri boyunca seyirci olarak yer aldıkları Aydın Gün Salonu’nda son kez bir araya gelerek bir nevi veda buluşması gerçekleştirdiler. 

Sayıları 500’ü bulan OMÜ Tıp Fakültesi öğrencileri ve yakınları, coşkuyla izledikleri ve ayakta alkışladıkları temsil sonrasında sanatçılarla bir araya gelerek onlarla sohbet ettiler. Duygulu anların yaşandığı temsil sonrasında geleceğin sağlık çalışanları ve sanatçılar birlikte fotoğraf çektirdiler.