Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, ilçe merkezleri, mahalle ve grup yolları, sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Fatsa ilçesinin en uzun ulaşım hatlarından biri olan Evkaf ve Dolunay mahallesi sınırlarından geçen güzergahta altyapı ve sıcak asfalt çalışması başlatan Büyükşehir ekipleri, 5 sokaktaki çalışmaları tamamladı. Konakbaşı mahallesinden başlayarak, şehir merkezini geçip, Ünye sınırındaki Büyük Sanayi Sitesi’ne kadar uzanan 2 bin 650 metre uzunluğundaki güzergahta, yağmur suyu, içme suyu, telekom, doğalgaz ve sıcak asfalt çalışmaları bitti.

Evkaf mahallesi sınırları içerisinde yer alan, ana dolmuş güzergahı, Huzur sokak, Batıkent sokak, Burcu Kent sokak, Canlı sokak ve Yapraklı sokaktaki sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.  Evkaf mahallesinde yer alan Altun sokaktaki sıcak asfalt çalışmaları sürerken, Dolunay mahallesi sınırları içerisinde yer alan Sahra sokak ise sıcak asfalta hazırlandı.