Osman KANDIRA: 14 MAYIS SEÇİMLERİ ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRECEK!

Ülkemizin kaderini belirleyecek önemli bir gün olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için geri sayım başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, seçimlere yönelik umut dolu bir mesaj verdi ve ülkemize hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Siyaset - 13-05-2023 17:22

Osman KANDIRA: 14 MAYIS SEÇİMLERİ ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRECEK!
Advert

Kandıra, adaylık sürecinin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini ve ülkenin geleceğini şekillendirecek bu önemli günün, demokrasiye olan inancımızı güçlendireceğine vurgu yaptı.

MHP Samsun il başkanı Osman KANDIRA, "Seçim kampanyamız boyunca Samsun'un her bir köşesinde, değerli hemşehrilerimizle bir araya gelerek Cumhur İttifakı'nın önemini anlatma fırsatı bulduk. Sizlerle birlikte güçlü bir Türkiye idealine ulaşmak için çalıştık. Şimdi, seçimlerin son gününde, aziz milletimizin söz sırası geliyor. Ülkemizin kalkınması ve refah seviyesinin artması için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Seçimlerin, ülkemizin istikrarı, güvenliği ve refahı için büyük bir öneme sahip olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Unutulmamalıdır ki, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerde vatandaşlarımız Türkiye'nin geleceğini belirleyeceklerdir. Seçim sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesi, demokrasimizin güçlenmesi ve milletimizin refahının artması temennisinde bulunuyoruz. Ülkemizin geleceği için iradelerini sandığa yansıtacak olan her bir seçmenin, büyük bir sorumluluk taşıdığını unutmamalıyız. Halkın iradesinin sandığa yansımasıyla birlikte Cumhur İttifakımızın galip taraf olacağına inancımız tamdır. Milletimizin sesine kulak vermek ve onların beklentilerini karşılamak için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen tüm Samsunlu hemşehrilerimize, partimize, adaylarımıza ve seçim ekibimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi

DİĞER HABERLER
MARAŞ:

MARAŞ: "ATAKUM SADECE İNSANLAR İÇİN DEĞİL, HAYVANLAR İÇİN DE GÜVENLİ OLACAK"

28-03-2024 - Siyaset

Serhat Türkel’den Samsunspor taraftarlarına müjde

Serhat Türkel’den Samsunspor taraftarlarına müjde

28-03-2024 - Siyaset