"Muhafazakar" kelimesi bir şeyden korunma anlamına gelir ve kondom kelimesi de ondan türetilmiştir. Prezervatifin diğer adı kondom prezervatif olarak da bilinir.

Prezervatif Ne İşe Yarar?

Seçebileceğiniz doğum kontrol yöntemlerinden biri de prezervatif kullanımıdır. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da koruyucu olan prezervatifler 1700'lü yıllardan beri kullanılmaktadır. Eski uygarlıklarda hayvan derileriyle başlayan prezervatifler hala ana korunma yöntemlerinden biridir.

Prezervatif Çeşitleri Nelerdir?

Prezervatifler üç tipe ayrılabilir. Klasik modellerin yanı sıra daha ince ve tırtıklı versiyonları da bulunmaktadır. Lateks alerjisi olan kişiler doğal prezervatifleri tercih edebilir.

Prezervatif Markaları Hangileridir?

Farklı bir çok markada prezervatif ürünleri vardır. Cinsel korunmanın en eski yöntemlerinden biri olan prezervatif, çiftleri istenmeyen gebeliklerden ve cinsel yolla bulaşan çeşitli hastalıklardan başarıyla koruyabilmektedir. Mükemmel seks ve güçlü koruma sağlayan prezervatifler ile çok daha keyifli vakit geçirebilirsiniz. https://www.kozmela.com/prezervatif sitesinden istediğiniz ürünü inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.