Yılmaz: Geleceğe ışık olmakta kararlıyız

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Gün 28 Mayıs'ta Türkiye'nin geleceğine karar verme günüdür. 21 yıldır ülkemizin geleceğine nasıl ışık olduysak, yine halkımızla birlikte aydınlık günlere koşacağız." dedi.

Siyaset - 25-05-2023 11:33

Yılmaz: Geleceğe ışık olmakta kararlıyız
Advert

Tekkeköy ilçesinde programlar gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi,  Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde destek istedi.

Durmadan, usanmadan eser ve hizmetlerle  Türkiye için yola devam edildiğini ifade eden Yılmaz, "29 Mayıs sabahı aydınlık günler Allah'ın izniyle devam edecektir.  Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güvenin neticelerini halkımız sandıkta yansıtacaktır" şeklinde konuştu.

"AK Parti hiçbir zaman istismar siyaseti yapmadı" diyen Yılmaz, "Ne yazık ki, siyaseti de  kirletmek için sınır tanımayanlar ülkemize en büyük zararı vermektedir. Bizim için her zaman siyaset ikinci planda, ülkemizin, aziz milletimizin menfaatleri ön planda olmuştur. Başka gidecek ülkemiz, bayrağımız yok. Bu bilinçle yerli ve milli bir anlayışla çok büyük mücadeleler verdik. Ülkemizin geri gitmesine asla izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Halkın çok bilinçli bir seçmen olduğunun altını çizen Yılmaz, "Demokrasi bizim için çok önemli. Sandıkta halkımızın vereceği karar net karardır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir destekle istikrar ve güven ortamını hayırlısıyla devam ettirecektir. Ülkemiz kirli siyasetten çok çekti. 21 yıldır aydınlık günlere koşan bir Türkiye var. İstikrar sandıktaki demokrasi zaferiyle devam edecektir." dedi.

 

DİĞER HABERLER
BEKTAŞ: ATAKUMLULARI, ATAKUM'A SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM

BEKTAŞ: ATAKUMLULARI, ATAKUM'A SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM

29-03-2024 - Siyaset

ÇARŞAMBA'YI UÇURACAK PROJELER

ÇARŞAMBA'YI UÇURACAK PROJELER

29-03-2024 - Siyaset