Yılmaz: "Gönül bağlarımız her zaman güçlü olmalı"

AK Parti İl Başkanlığı'nın koordinesinde ilçe gezilerine devam eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde programlar gerçekleştirdi. Parti teşkilatları, mahalle ziyaretleri yapan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Siyaset - 25-08-2022 11:46

Yılmaz:
Advert

AK Parti teşkilatlarının ilk günkü heyecanla hizmete hazır ve sahada olduğunu ifade eden Yılmaz, büyük bir koordinasyon içerisinde çalışmaların devam ettiğini söyledi. Türkiye'de yaşanan büyük hizmet seferberliğine Samsun'un da eşlik ettiğini belirten Yılmaz, zamanın kıymetini bilerek imkanları fırsata çevirerek kalkınma ve gelişim odaklı çalışmalara odaklanıldığını vurguladı.

SAMSUN HAZIR

"Ülkemizde yapacak daha çok işimiz, hizmetlerimiz, evlatlarımızın geleceğinin inşasında atacak daha çok adımımız var." diyen Yılmaz, "Tüm ilçelerimiz, Samsun'umuz 2023'e hazır. İlçe gezilerimizde bizzat büyük heyecanı, AK Parti'ye, Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveni görüyoruz.  Türkiye bu zamana kadar AK Parti ile çok şeyler başardı, kazandı bu yine devam edecek." dedi.

DUYULAN GÜVENİ KORUYACAĞIZ

"Gönül köprüleri ne kadar sağlam olursa,  dostluklarda o kadar güçlü olur. " diyen Yılmaz, "Gönüllerin partisinin gönül bağları her zaman güçlü olmalı. Çok şükür, bu zamana kadar hizmetin yanında gönül bağlarının da güçlü tutulması büyük dostlukları beraberinde getirdi. Her bir programımızda her bir vatandaşımızın bizleri ailenin bir ferdi, dostları olarak görmesi bizleri onure etmektedir. Bu güveni sağlamak ve korumak ise her zaman önceliğimiz ." diye konuştu.

Yılmaz, programında Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nü de ziyaret ederek çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

 

DİĞER HABERLER
MARAŞ:

MARAŞ: "ATAKUM SADECE İNSANLAR İÇİN DEĞİL, HAYVANLAR İÇİN DE GÜVENLİ OLACAK"

28-03-2024 - Siyaset

Serhat Türkel’den Samsunspor taraftarlarına müjde

Serhat Türkel’den Samsunspor taraftarlarına müjde

28-03-2024 - Siyaset