Canik ilçesinde programlar gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi,  Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde destek istedi.  Sanayi sitesini ziyaret eden ve vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Yılmaz, şehir hastanesi inşaat çalışmaları yerinde inceledi.

"Türkiye Yüzyılı'nın yükselişini hep birlikte sağlayalım" diyen Yılmaz, " Durmadan, usanmadan bu hizmet seferberliği devam edecek. Tüm kazanımlarımızı koruyarak, üzerine yenilerini ekleyerek büyük Türkiye için çok çalışacağız." ifadelerini kullandı.

28 Mayıs'ta halkın çok önemli bir karar vereceğinin altını çizen Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımıza olan büyük desteğin 28 Mayıs günü de artarak devam edeceğine gönülden inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, görev verdiği kadroların Türkiye için yaptıkları ortada. Çok büyük bir hizmet seferberliği 21 yılda ülkemizin dört bir yanını sardı. Şimdi Türkiye Yüzyılı'nın startını veriyoruz. Durmak yok, çok çalışacağız, durmayacağız, gecemizi gündüzümüze katacağız. Kazanan yine ülkemiz olacak. Halkımızın tüm istek ve taleplerini çok iyi biliyoruz. Yaşanan tüm sıkıntıları yine Sayın Cumhurbaşkanımız tek tek giderecektir." şeklinde konuştu.

Yılmaz, Samsun'un büyük kazanımlarının da artarak devam edeceği, geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için tüm hazırlıkların tamam olduğunu da sözlerine ekledi.