İYİ Parti Atakum Seçim Koordinasyon Merkezi, Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Atakum İlçe Başkanı Av. Şakir Kabakçıoğlu, 19 Mayıs İlçe Başkanı Ömer Camgöz, Samsun Büyükşehir Belediye Bşakan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Erdal Koçbıyık, Atakum Mahalle Muhtarları, Beldiye Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda Atakumlunun katılımıyla gerçekleşti.

ATAKUM'UN KURTULUŞUNU BAŞLATIYORUZ

Açılış programında konuşan İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesinin başlattığı bu muhteşem kentin, en güzel ilçesi olan Atakum'un kurtuluşunu, aydınlık yarınlara koşuşunu bugün hep birlikte başlatıyoruz. Bu kente 20 yıl önce çok büyük hizmetler sunduk. Biz 2004 yılında göreve geldiğimizde sizlere hizmet etmek için kullanılan bir belediye binası bile yoktu. Atakum Belediye binası, düğün salonları, asfalt plenti, Atakum Belediyespor kulüp binası ve stadyumu, Banda Aceh Sosyal Tesisleri gibi projelerimiz başta olmak üzere, bugün sizlerin hizmetinde olan onlarca projemizi 20 yıl önce kısıtlı imkanlarımıza rağmen bir belde belediyesi olarak hayata geçirdik" ifadelerini kullandı.

BURMA, TAŞÇI VE DEVECİ'YE TEŞEKKÜR

Atakum'da kendisinin dışında hizmet veren belediye başkanlarına da teşekkür eden Bektaş, "Tabii sadece biz değil, bizden sonra da bu kente hizmet eden Metin Burma, İshak Taşçı ve Cemil Deveci başkanların da büyük emekleri var. Bu emeklerin hiç edilmemesi bu kentin yarınlarına sahip çıkılması gerekiyor. Bir benzetme yapacak olursak; Emeklerken teslim aldığımız Atakum'u ayağa kaldırdık ve bir yola soktuk. kentimizin kazanımlarını kaybetmemesi, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi olma hedefine koşar adım ilerlemesi için 'Atakum'a Sahip Çık' sloganıyla çıktığımız bu yolda, Sizin başkanınız, Sizin Adem'iniz olarak sizlerden destek bekliyorum" diye konuştu.

YÖNETİLEN DEĞİL, YÖNETEN BAŞKAN

Atakum Belediyesinin ehil kadrolarla yönetileceğini ifade eden Adem Bektaş, "Belediyecilik tecrübe işidir. 1 Nisan sabahı tıpkı bir fabrikanın şalterini kaldırır gibi Atakum Belediyesinin tüm birimlerini teyakkuza geçireceğiz. Biz yönetilen, yönlendirilen değil, yöneten bir başkanlık yapacağız. Bizim 6 ay belediyeyi tanımak 6 ay hayırlı olsun ziyaretleri, 6 ay iade-i ziyaret ile geçirecek vaktimiz olmayacak. Atakum'u da, Atakum Belediyesini de çok iyi tanıyoruz, en kılcal damarlarına kadar hakimiz. Çünkü biz Atakum'luyuz, Atakum'un ta kendisiyiz. Atakum Belediyesi, 31 Mart seçimlerinin hemen ardından, bir gün bile kaybetmeden işlemeye, çalışmaya ve üretmeye başlayacak. Kazanan Atakum olacak" dedi.