ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz'ın imzasıyla göreve atanma işlemi gerçekleştirilerek ASFED Havza ilçe başkanlığı görevi iş insanı Aydın Kaya tevdi edildi.

Samsun Havza ilçe başkanlığı görevine atanan iş insanı Aydın Kaya “ASFED'in Havza ilçe başkanlığı görevine atanmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Federasyonumuzun Havza’da temsilciliğinin açılması Havza’lı iş insanlarımızın ve sanayicilerimizin önünü açacaktır. Aynı zamanda Havza OSB’’nin tanıtımı ve daha fazla yatırımcı gelmesi adına böyle bir girişim bizler adına çok önemli.  İlçemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla tüm kurumlarımız ve STK’larımız ile işbirliği içinde çalışacağız. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz da Aydın Kaya'nın atanmasıyla ilgili memnuniyetini dile getirdi. Yılmaz, "Aydın Kaya'nın deneyimleri ve liderlik vasıflarıyla ASFED'in Havza ilçe başkanlığını başarıyla yürüteceğine inanıyoruz. Havza ve çevresindeki iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirmek için birlikte çalışacağız." şeklinde konuştu.