MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtçan Çelebi, MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur yönetimi, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ASFED Denetim Kurlu Başkanı ve ASİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Cesur Şahin çok sayıda bürokrat ve siyesi ismin yanı sıra Havza’dan MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve İş İnsanı Aydın Kaya katıldılar.

Programında konuşan ASFED ve ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz, Ramazan ayının oluşturduğu birlik ve beraberlik ortamında bir araya geldiklerinden ötürü mutlu olduklarını belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Yenilen iftar yemeği sonrası İş İnsanı Aydın Kaya, Ak Parti Ankara Milletvekili ve Havzalı hemşerileri Kurtçan Çelebi, MHP Bir önceki dönem MGYK üyesi Hami Korkmazlı ile bir araya geldiler.   Federasyon Genel Başkanı ve Ankara Samsun Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Osman Yılmaz programda görüşen İş insanı Aydın Kaya, Görüşmede Havza’ya derneğin temsilciğinin açılabilmesi için yapılacak çalışmalar akında fikir alışverişinde bulundular.

İş İnsanı Aydın Kaya; “Havza özelimizde Samsunluları bir çatı altında toplayan ASFED ve ASİYAD’ın düzenlemiş olduğu iftar programına katıldık. Samsunlu bürokrat, siyasetçi ve iş insanları bir araya getirerek istişarelerde bulunma imkanı bulduk. Derneğimizin Havza’da temsilciliğinin açılması Havza’lı iş insanlarımızın ve sanayicilerimizin önünü açacaktır. Aynı zamanda Havza OSB’’nin tanıtımı ve daha fazla yatırımcı gelmesi adına böyle bir girişim bizler adına çok önemli.”dedi.