Atakum Belediyesi, hizmetleriyle dayanışma ruhunu kentin her noktasına ulaştırırken, vatandaşların hayatlarında önemli yer tutan mutlu ve zor anlarında da yanında oluyor.

KOMŞULARIMIZIN ACISI PAYLAŞILDI

Vatandaşları cenaze, asker uğurlama törenleri gibi önemli günlerinde yalnız bırakmayan Atakum Belediyesi; son dört ayda 281 cenazede komşularımızın acısını paylaştı. Belediye ekipleri, vatandaşlara pide, ayran, çay gibi gıda ürünlerinin yanı sıra masa, sandalye ve cenaze aracı desteğinde de bulundu. Bu sürede, cenaze törenlerinde 10 bin 980 adet ayran ve pide dağıtımı yapılırken; Atakumlulara mevlit için 800 adet; asker uğurlamada ise 400 adet masa ve sandalye desteği verildi.

“DAYANIŞMA RUHUMUZ SÜRECEK”

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, ilçe sakinlerinin her anlarında yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Sosyal belediyecilik anlayışımızın en temel noktalarından biri de dayanışma ruhumuzdur. Bu ruh; içinde bulunduğumuz her durumda da kendisini göstermeye devam ediyor. Komşularımızın acılı günlerinde de yanlarında olmaya devam ediyoruz. İlçe sakinlerimiz, en sevdiklerine veda ederken; biz de komşuluk hukuku ile bu zor anlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Ayrıca; ülkemizin en önemli kültürel değerlerinden olan asker uğurlama törenlerinde de komşularımıza destek vermeyi sürdürüyoruz” dedi.