Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-06-2023 18:09

BAŞKAN DEMİRTAŞ: KURBAN SATIŞ YERLERİMİZİ HAZIRLIYORUZ

Güzeldere Mahallesi’nde kurulacak olan Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Vatandaşlarımızın sorunsuz bir Kurban Bayramı geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizi hazırlıyoruz” dedi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ: KURBAN SATIŞ YERLERİMİZİ HAZIRLIYORUZ

Her yıl olduğu gibi bu yılda Güzeldere Mahallesi’nde 27 dönümlük arsa üzerinde 8x12m2" büyükbaş, 6x8m2 küçükbaş ebatlarında parselin çizim işlemlerinin gerçekleşeceği kurban alanında İlkadım Belediyesi Fen İşleri, Zabıta ve Temizlik Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Demirtaş, “Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Kurban Kesim Yeri’nin eksikliklerini gidererek, dezenfekte edip yeniliyoruz. Alanımızın zeminine malzeme sererek, yer işaretlemelerini yapıyoruz. Yeni su hattının da döşendiği, bay ve bayan tuvaletler ile banyo imkanının bulunduğu Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde, Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın olası su kesintilerinde önüne geçmek adına su deposunun yanı sıra Temizlik İşlerine ait su tankerlerimiz gün boyu olası su kesintilerinin yaşanmaması için satış alanında görev yapacak. Bu yılda pazar yerimizde, ulaşımdan kurban rehberine kadar farklı hizmetleri İlkadımlı vatandaşlarımıza sunacağız” ifadelerini kullandı.

 “Kapılar 12 Haziran’da vatandaşlara açılacak”

Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde hayvan satıcılarının çadırlarını 5-10 Haziran itibari ile kurmaya başlayacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Demirtaş “12 Haziran Pazartesi günü itibari ile Kurban Satış ve Kesim Yerimiz vatandaşlarımızın girişine açılacak. Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizi gerekli olan tüm önlemleri alacağız. Bayram öncesi eksiklerimizi hızla gidererek, kurban kesim merkezimizin halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde düzenliyoruz” dedi.

AdminAdmin