Bafra Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan kadın personeli tek tek ziyaret ederek günlerini kutlayan Başkan Kılıç,çalışmalrında kolaylıklar diledi.
 
Ziyaretlerinde karanfil takdimi ile Kadınlar Günü’nü kutlayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bölgemizdeki kadın istihdamının artmasını ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Kadınlarımıza sadece 8 Mart'ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Bizler bu görevleri ve makamları onların yetiştirecekleri çocuklara devir edeceğiz. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir Türkiye'ye ve geleceğe sahip oluruz” dedi.

Başkan Kılıç “Bafra’mıza hizmet noktasında güç birliği yaptığımız kadın personelimizle hep birlikte el ele çok daha güzel çalışmalara imza atacağımızdan eminim. Türk kadını çalışkanlığıyla, üretme ruhu ve üretime verdiği katkılarıyla en değerli varlığımızdır. Bir ülkenin çağdaşlığının ve gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri de, kadınların toplumsal ve siyasal yaşamda sahip oldukları konumdur. Sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınlarımızın ülkemizin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkılarda bulunduğu bir gerçektir. Türk Milleti, var oluşundan bu yana kadın konusunda hassasiyetini hep korumuş, kadına olan saygısını bütün zeminlerde göstermiştir. Milletin temel taşı olan aile birliğinde en önemli unsur kadınlar olmuştur. Kadınlarımızın itibarlı, yüksek seciye ve kabiliyetiyle kendilerini ifade etmeleri, özgüven içinde yaşamalarını sağlamak zorundayız. Bu vesile siz çalışma arkadaşlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, katılım nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ediyorum. TürkiyeYüzyılı şehirleri için gücümüze güç, azim ve emekleriyle hayata değer katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.