Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik'te durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirterek, 2024-2029 döneminde ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Coşkuyla Karşılandı

Vatandaşları mahallelerinde ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'te yeni projelere ve yatırımlara imza atacağız" diye konuştu. Vatandaşlar tarafından coşku ve sevinçle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik'e vizyon eserler kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti. Canik’e yaklaşık 10 milyar Türk lirası yatırım kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Sandıkçı, “5 yıl boyunca, hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Canik’imize çehresini değiştiren projeleri ve yatırımları kazandırdık. Türkiye’de ilk olan projeleri ilçemizde hayata geçirdik. İlçemizi projeler ve yatırımlarla yeni kimliğine kavuşturduk. Hemşehrilerimize hız kesmeden hizmet etmeye devam ettiğimiz bu yolda, Türkiye Yüzyılı'na yakışır eserleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı'ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, Canik Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları katıldı.