Eski Atakum-Türkiş Minibüs Hattı Derneği Başkanı, önceki dönem Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Milliyetçi Hareket Partisi kontenjanından Cumhur İttifakı Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı Bayram Ürer, seçim çalışmaları kapsamında Atakum-Türkiş Minibüs Hattı Durağı'nda Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş ve şoför esnafının katıldığı kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı Bayram Ürer, ''Atakum Belediyesi 31 Mart'tan sonra inşallah Cumhur İttifakı tarafından yönetilen belediyeler arasına girecek. Atakum 5 yıl sonra gerçek hizmetle buluşmaya başlayacak. Bunu hep birlikte başaracağız. Benim de bir dönem başkanlığını yaptığım Atakum-Türkiş Minibüs Hattı Derneği'nde şoför esnafımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyen Atakum Belediye Başkan Adayımız Özlem Maraş hanıma şoför esnafına adına taşekkür ediyorum. 1 Nisan'da Atakum'a güneş doğacak'' dedi.

Atakum-Türkiş Minibüs Hattı Derneği Başkanı Yalçın Erbil de şoför esnafı ile biraraya gelen Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş'a yanlarında olduklarını ifade etti.

Mesleği dolayısıyla Atakum'un her mahallesinde proje yaptığını ve Atakum'u sokak sokak bildiğini belirten Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş ise, ''Atakum kayıp bir 5 yıl yaşadı. Şoför kardeşlerimizin sorunlarını biliyorum. Atakum'u Türkiye'de söz sahibi yapacak projelerle geliyoruz. Atakum için hazırladığımız özel projelerle ve Cumhur İttifakı'ndan oluşacak güçlü belediye meclisimiz ile Atakum'u hakettiği yere getireceğiz. Atakum'u hep birlikte yöneteceğiz. Bizleri siz şoför kardeşlerimizle buluşturan Meclis Üyesi Adayımız Bayram Ürer'e de teşekkür ediyorum'' dedi.

Özlem Maraş konuşmasının ardından şoför esnafının sorularını yanıtladı.

Kahvaltı programına ayrıca AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, MHP Atakum İlçe Başkanvekili Afişin Erbil ve parti teşkilarları katıldı.