Kemer; Antalya sınırları içerisinde yer almakla beraber harika bir yaz tatili için planlar yapanların ilk durağıdır. Kemer sınırları içerisinde çok sayıda otel yer alır. Bu otellerden birisi de Crystal Aura Beach Resort & SPA! Yazımız sayesinde bu otel hakkında bilgi alabilirsiniz. O halde başlayalım!

Neden Kemer’i Tercih Etmelisiniz?

Kemer; denizi, dağları ve çam ormanları ile fark yaratır. Muhteşem doğal güzellikler barındırır. Koyları ve plajları ile de öne çıkar. Lüks tatil köyleri; Kemer’i ayrıcalıklı kılan hususlardan yalnızca birisidir. Gelin, Kemer’de yapabileceğiniz aktivitelere yakından bakalım!

  • Her şeyden önce, günlük turlara katılmalısınız. Bu sayede, Kemer’i tanıma şansına erişirsiniz. Bilhassa Kemer’in gören herkesi kendisine hayran bırakacak güzelliğe sahip koylarını görmelisiniz. Bunun için istediğiniz takdirde tekne de kiralayabilirsiniz.
  • Kemer kent merkezinin muhakkak görmeniz gereken bir yer olduğunu biliyor muydunuz? Saat Kulesi, Atatürk Heykeli, Liman Caddesi, Kemer Marina, Ayışığı Parkı ve Folklorik Yörük Parkı da Kemer’in mutlaka görülmesi gereken yerleri arasında bulunur. Crystal Aura Beach Resort & SPA; ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alır. Bu otel; Kemer’in tarihi ve doğal güzelliklerine yürüme mesafesindedir.
  • Takdir edersiniz ki, insanlar Kemer’e deniz tatili yapmak için gelirler. Kemer’de kartpostallardan fırlamış güzelliğe sahip koylar vardır. Kemer Halk Plajı’nın yanı sıra Ayışığı Plajı ve Oteller Bölgesi plajları da mutlaka görülmesi gereken yerler arasında bulunur.
  • Kemer; değerlendirmesini bilene harika imkanlar sunar. Günübirlik tekne turunun yanı sıra rafting ve kanyon turuna katılmak da harika bir seçim olabilir. Bunun yanı sıra, jeep safari ve ATV safari turları da tercih edilebilir. Ayrıca, Kemer’in dalış yapmak isteyenler için harika bir yer olduğunu söyleyebiliriz. Tahtalı Dağı Olimpos teleferik turu da yolu Kemer’e düşen herkese hitap eder.

Crystal Aura Beach Resort & SPA’nın Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

Bu otel; sadeliği lüks ve yenilik ile birleştirmesinden dolayı tercih edilir. Denize sıfır bir otel olduğunu söylemek gerekir. Bunun yanı sıra, ince çakıl ve kum karışık denizi ile de dikkat çeker. Ayrıca, bünyesinde bahçe ve deniz manzaralı odalar da bulundurur.

Crystal Aura Beach Resort & SPA; Kemer sınırları içerisinde yer alan birçok otel gibi ultra her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Otelin bünyesinde üç a la kart restoranın yanı sıra dört havuz ve aquapark da bulunur. Ayrıca, SPA ve sağlık merkezi ile konferans salonu gibi ayırt edici özellikleri de vardır.

Crystal Aura Beach Resort & SPA; çok sayıda oda tipi ile fark yaratır. Tüm odalarda balkon, telefon, bahçe manzarası, televizyon ve daha birçok seçenek yer alır. Son olarak, otelin çok sayıda fiyat avantajı vaat ettiğini de belirtmeliyiz.