MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Asarcık Seçmen İletişim Merkezi'nin açılış töreninde katılımcılara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamlarını iletti. Burhan Mucur, Şerif Kılağuz'un başkanlığında Asarcık'ın uzun yıllardır hizmetle buluştuğunu belirterek, seçmenden 31 Mart'ta kendi evladına ve Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan'a destek vermesini istedi.

Burhan Mucur, 18'de 18 yapma hedefiyle yola çıktıklarını vurgulayarak, Halit Başkan ve Şerif Kılağuz'un liderliğiyle yapılacak güzel işlere inandıklarını dile getirdi.

MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti'nin birlikte hareket ettiğini belirterek, Cumhur İttifakı'na destek çağrısında bulundu.

Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti'nin birlikte yürüdüğünü ifade eden Burhan Mucur, "Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" dedi. Diğer partilere seslenen Burhan Mucur, Cumhur İttifakı'nın birliğini vurgulayarak, 31 Mart'ta tüm Samsun'un Cumhur mührünü sandığa vuracağına inandığını belirtti.