Cumhur İttifakı Atakum Belediye Meclis üyeliğine 6. sıradan aday olan Turan Mısır, seçim çalışmaları kapsamında  Esenevler Mahallesi'nde yaklaşık 400 kişinin katıldığı kahvaltı programı düzenledi. Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş'ın yer aldığı programa mahalle sakinleri ve iş insanları katıldı.

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş'ı ağırladıklarını ve adaylarının mahalle sakinlerine yapacakları proje ve çalışmaları anlattıklarını belirten Turan Mısır, ''Cumhur İttifakı adaylarımız Samsun genelinde büyük bir başarı göstererek tüm belediyeleri kazanacaklar. Özellikle Samsun'un yeni yüzü olan Atakum 5 yıl AK Belediyecilikten mahrum kaldı. Atakum bu süreçte hizmet yoksunu bir bölge oldu. Ama 31 Mart'ta Özlem Maraş başkanımızla Atakum yeniden AK Belediyecilik ile buluşacak. Özlem Maraş başkanımızın başkanlığında Cumhur İttifakı'nın birbirinden değerli meclis üyeleri ile yapacağımız çalışmalarla Atakum'u hak ettiği yere taşıyacağız'' dedi.

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş ise, "Atakum bizi kucaklıyor. Biz de Atakum'u kucaklıyoruz. Bugün Esenevler Mahallemizde müthiş bir kucaklaşma yaşadık. Tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Atakum 1 Nisan'dan itibaren gerçek anlamda hizmet almaya başlayacak'' dedi.

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse de birer selamlama konuşması yaptı. Programa ayrıva AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, AK Parti ve MHP teşkilatları ile vatandaşlar katıldı.