Türkiye genelinde insanlar günde iki kere diş fırçalamayı yeterli sanmakta. Peki ya günde iki kere diş fırçalayan kişilerin diş problemleri olmuyor mu? Tabii ki oluyor. Buradan da gördüğünüz gibi ağız ve diş sağlığı bu kadar basit değil.

Bu konuda her bireyin düzenli olarak muayene olması gerekiyor. Bunun için güvendiğiniz ve süreklilik gösterebileceğiniz doktorlara gitmeniz önemli bir husustur. Muayenenin sizin için bir yük olmaktan çıkmasını istiyorsanız basit bir yöntemle bu sorunu halledebilirsiniz. Evinize yakın yerler tercih etmelisiniz. Bunun içinse ufak bir araştırma yapabilirsiniz. Örneğin gebze diş kliniği olarak aratma yapabilirsiniz.

Vizyon ve misyon gereğince verilen hizmette şüphesiz en özenli ve en düzenli ekipmanların kullanıldığı bir klinikte muayene olmanız gerekmektedir. Yanlış diş hekimi tercihi kötü sonuçlanabilir. Bunun önüne geçmek için güzel bir araştırma yapılması gerekli. Bu konuda 2017 yılında Meryem Ulusoy muayenehanesi olarak kurulan gebze diş kliniği sizler için bir nimet niteliğindedir. Restoratif diş tedavisi, implatontoloji, ortodonti gibi tedavilerinizde her daim yanınızda olan bu klinik sizler için gülüş tasarımı da yapmakta. Estetik gülüşlerinizin mimarı olmaya hazır. Yılların tecrübesiyle beraber ortodonti gibi önemli bir tedaviyi beraber yürütebilirsiniz.

Ortodontik Tedavi Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Ortodontik tedavi her yaş grubundan bireylere uygulanabilir. Genellikle çocukluk ve ergenlikte kullanılmaya başlasa da erişkin hastalara da uygulanması mümkündür. Bu tedavi dişleri ağızında düzgün ve doğru dizilmeyen hastalara uygulanan bir tedavi yöntemidir. Bazı hastalarda bu durum dişlerin işlev yapamaz hale gelmesine neden olur. Bazı hastalarda ise sadece görüntü olarak estetik bir yapıda olmamasına neden olur.

 Detayında aynı işlemler olmasa da görünüş olarak genellikle iki hasta tipinde de aynı işlem yapılır. Tel takma işlemi veya şeffaf apareylerle bu işlem tamamlanabilir. Ortodontik tedaviler ortalama iki senede bitmekte lakin bu süre sizin diş ve ağız yapınıza bağlı olarak uzayabilir veya azalabilir. Tedavi hakkında detaylı bilgi için mutlaka bir diş hekimine görünmeniz gereklidir. gebze diş kliniği olarak Ulusoy Muayenehanesi tercih edebilirsiniz. Sizleri gerekli işlemlere en doğru şekilde yönlendireceklerdir.