Markus Gisdol, “Açıkçası bugün istemiş olduğumuz performansı gösterdiğimizi düşünmüyorum. Tabii özellikle bunu ilk yarı için söylüyorum. İlk yarıda performansımız kötüydü, enerjimiz gücümüz neredeyse yoktu.

İkinci yarıda biraz daha iyi bir performans gösterdik. İlk devrede çok basit bir gol yedik, golden sonra geri gelmeye çalıştık.

İkinci yarıda almış olduğumuz bazı tedbir ve oyuncu değişiklikleri vardı. O tedbirlerden bir tanesi de Alim’i ikinci forvet gibi kullanmam oldu.
Tabii yediğimiz basit golden sonra biz de geri gelmek adına bazı pozisyonlar ürettik ama çok fazla da değerlendirdik diyemem. Geri gelmek istedik, goller bulmaya çalıştık ama ne yazık ki bugün gerçekleşmedi. Ve sonucunda da kaybettik.

Ocak ayından beri uzun süredir oyuncularım gerçek anlamda bir tatile girmemişlerdi ve dinlenememişlerdi. Çok fazla oyun oynadık ve takımım her geçen hafta bunu çok iyi bir şekilde gösterdi. Biliyorum ki bu şekilde performans göstermek çok güç ve enerji gerekiyor.

Bu sebeple milli arada oyuncularıma iyi dinlenmelerini söyledim. Kafalarını dinleyip, güzel bir şekilde dinlenip bu şekilde geldiklerinde kesinlikle ligin geriye kalan 8 maçında en iyi performansı göstereceklerinden şüphem yok. Bugüne kadar oyuncularım mükemmel performans gösterdiler.

Sözlerimi bitirirken Lubomir Satka'yla alakalı bir şeyler söylemek istiyorum.
Umarım sakatlığı ciddi değildir. Ciddi olmadığı gibi milli takımına gidip oynayabilir. Çünkü bu onun hayaliydi.
Ve milli takımdan döndükten sonra  bize de en iyi katkıyı vermek için ligin geri kalan 8 maçında da oynayabilir” ifadelerini kullandı.