Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-11-2022 11:12

Hatuniye Camii'nin temeli dualarla atıldı

Hayırsever tarafından Atakum İlçesi Küçükkolpınar Mahallesi'nde yaptırılacak olan Hatuniye Camii'nin temeli dualarla atıldı.

Hatuniye Camii'nin temeli dualarla atıldı

Atakum İlçesi Küçükkolpınar Mahallesi'nde bulunan alanda, hayırsever tarafından yaptırılan, projesi MA Mimarlık tarafından çizilip yapımı ise Özdoğan inşaat Recep Öztel tarafından yapılacak olan 500 kişilik Hatuniye Camii'nin temeli, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İl Müftüsü Seyfullah Çakır, muhtarlar, iş insanları ve mahalle sakinlerinin katılımı ile atıldı. 
Törende bir konuşma yapan Milletvekili Fuat Köktaş, "Cenab-ı Allah tarafından İnsanoğluna bir ömür bahşedilmiş. Ömür esnasında hayır yapmak, hayır ile anılmak, gök kubbede hoş bir seda bırakmak ender insanlara nasip olur. Bugün burada da hayırsever teyzemizin bu öncülüğü yapması çok anlamlı. Önemli bir lokasyon da bu camiinin yapılmasının da manevi mutluluğunu yaşamaktayız.
Bazen yaşanan bu örnekler, başka başka insanları da tetikler, onları da teşvik ederler. Bunun için bu hayırla atılan adımları çok anlamlı buluyoruz.
Bu vesileyle hayırseverimizin ahirete irtihâl etmiş tüm geçmişlerine Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet Olsun. Kendisine de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. 
Camiimizin yapımında emeği geçecek olan yüklenici firma dahil olmak üzere, ustalarımıza, işçilerimize kazasız, belasız hayırlı çalışmalar diliyorum.
Bugün olduğu gibi Hatuniye Camii'nin açılışını da İnşallah hep birlikte gerçekleştiririz." dedi.
Hatuniye Camii'nin temeli, kesilen kurbanın ardından İl Müftüsü Seyfullah Çakır'ın yaptığı dua ile atıldı.

AdminAdmin