İbrahim Murat Gündüz, Adana Seyhan'dan AK Parti adayı Erdal Hatipoğlu'na kendi topraklarında destek sağladı ve aynı zamanda Ankara Keçiören'de belediye başkanlığı için mücadele eden Zafer Çoktan'ın kampanyasına katkı sundu. Ayrıca, toplumsal yardım faaliyetlerine de canlı bir katılım sergiledi.

Televizyon ekranlarında Beyaz TV'nin 'Söz Sende' programına konuk olan Gündüz, dövüş sporlarının Türkiye'de ilerlemesi için yapılması gerekenler hakkında değerli bilgiler paylaştı ve spor severler için önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan, Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı için adaylık koyan Ercüment Taşdemir'in yanında yer aldı ve Kerim Yazıharman ile birlikte, Türk Karate Milli Takımı'na destek olmak için düzenlenen bir yemek organizasyonu gerçekleştirdi. Yaklaşık 50 konuğun iştirak ettiği bu buluşmada, organizasyonu düzenleyen ikili Taşdemir'e başarı dileklerini iletti.

Macaristan'da, ülkemizin milli sporcularını tebrik etme amacı güden bir etkinlikte İbrahim Murat Gündüz, Kerim Yazıharman ve Ercüment Taşdemir, başarılarından dolayı sporcularımıza altın hediye ederek onları onurlandırdı. Bu değerli jest, ödül töreninin tüm ülkede büyük bir ilgi ile takip edilmesine önayak oldu.

https://ibrahimmuratgunduz.dubb.com/dashboard/videos

https://freeimage.host/muratgunduz

https://imgpile.com/ibrahimmurat

#ibrahimmuratgündüz