İlkadım Kavaklılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağanüstü Genel Kurulu, büyük bir coşkuyla ve yoğun katılımla şölen havasında gerçekleştirildi. Genel kurulda Levent Kaya yeniden başkan seçildi.

Kısmet Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığına önceki dönem Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün seçildi. Açılış konuşmasında mali müşavir Levent Kaya, derneğin faaliyetlerini anlatarak genel kurula bilgi verdi. Tek listenin verildiği genel kurulda tekrar güven tazeleyen mali müşavir Levent Kaya ve yönetimi birlik ve beraberlik mesajı vererek, Kavak için en iyi şekilde hizmet edeceklerini bildirdi. 

Genel kurula; Kavak Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı Yılmaz Karagöz, Kavaklılar Dernek Başkanı Serdar Eker, KAVSİYAD Başkanı Serdar Yerişkin, CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun, İYİ Parti Kavak İlçe Başkanı Kenan Yıldırım, DEVA Partisi İlkadım İlçe Başkanı Ender Çıkla, Bayburtlular Derneği Başkanı Hakan Tali, Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Erdal Dinç, meclis üyeleri, muhtarlar, Gazi Devlet Hastanesi Koordinatörü Muhammed Mustafa Kanat, Türkiye Harp Malulu, Gaziler ve Şehit Aileleleri Derneği Başkanı Necati Yılmaz katıldı.