Dünyanın en eski iş alanlarından olan lojistik sektörünün kendi içinde alt uzmanlık alanları yer alır. Bunlardan bir tanesi de son yıllarda giderek daha çok talep gören eşya depolama hizmetleridir.

Türkiye'nin muhtelif yerlerinde bu alanda çalışmakta olan firmalar bulunuyor. Onlardan bir tanesi de İstanbul depolama denilince ilk akla gelen firmalardan olan Hekimoğlu Depolama firmasıdır. Firma tüm İstanbul kentinde kesintisiz olarak eşya depolama firması olarak çalışır.

Eşya Depolama Hizmetine Neden Gereksinim Duyulur?

İnsanların her zaman için, her yaşta bu tür hizmete ihtiyacı olabilir. Bunun en temel nedeni ellerinde olan eşyayı atmaya kıyamamaları ama satmak da istememe durumudur. Bunun yanı sıra ev değiştiren, evleri tadilatta olanlar, kısa bir süre başka bir kentte yaşayacak olan kişiler de böylesi bir hizmet alımı yapabilir. Benzer bir durum ofisler için de geçerlidir. Ofis tadilatı, adres değişikliği, eşyaya yer olmaması gibi durumlarda başka bir alanda depolanması gerekli olabilir.

Hangi Tür Eşyalar Depolanır?

Her tür eşyaya depolama hizmeti verilebilir. Büyük ya da küçük fark etmeksizin Hekimoğlu Depolama firması hem ofis eşyalarını, hem ev eşyalarını güvenli ve kontrollü bir biçimde dünya normlarında depolar.

Eşyanın tabiatı da fark eden bir durum değildir. Antika eşyalar için de firma depolama hizmetini veren kuruluşlardır. Yine maddi değeri yüksek ama ufak eşyalar da depolama hizmeti kapsamında yer alır. Firma bu noktada müşterilerine herhangi bir kısıtlama getirmez.

Eşya Depolama Nasıl Yapılır?

Firma daha önce kendilerinden hizmet alanların son derece iyi bildiği gibi dünya normlarında hizmet verir. Yılın 365 günü kamera ile kontrol edilir. Müşteriler diledikleri zaman eşyalarını yerlerinden hiç kalkmadan görebilirler. Hekimoğlu Depolama firmasına böyle bir istem geldiği zaman önce depolanacak eşyanın türü hakkında bilgi alınır.

Eşyanın türüne göre en uygun, son derece temiz ve hijyenik alanda güvenli bir biçimde depolanmaya başlar. Tüm müşteriler ile firma sözleşmeli ve son derece profesyonel olarak etik değerlerinden ödün vermeden çalışır. İstenildiği süre boyunca eşyalar firmanın deposunda kalabilir.

Eşya Depolama Hizmet Fiyatları

Hekimoğlu Depolamanın hizmet fiyatları yapılan araştırmalarda da görüleceği gibi son derece uygundur. Eşyanın türüne ve miktarına göre birim fiyat verilir.

Aylık bazda ödemeler alınabildiği gibi eğer uzun süreli eşya depolaması yapılacak ise yıllık da ödeme alınabilir. Ödemeler ise nakit elden ödeme, kart ile ödeme ya da firma hesap numarasına ödeme biçimindedir.

https://www.hekimogludepolama.com.tr