Samsun Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya başkanlığındaki ve Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ile birlikte Samsun faaliyet gösteren 13 Ziraat Odası Başkanlarının oluşturduğu heyet Samsun geneli ve ilçelerinin tarım ve hayvancılık ile ilgili sorunlarını Başkanları, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile gerçekleştirdikleri toplantıda dile getirdiler.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın yakın ilgi gösterdiği ziraat odaları başkanları toplantıda genel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulundu.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç; “Çiftçilerimizin sorunlarını Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Bayraktar’a taşıdık. Sayın başkanımız bu konulara hakim bir insan olduğunu gördük. Çiftçi son hasatta umduğunu bulamadı bununla ilgili gerekçeleri kendisine aktardık. Bunun yanı sıra üreticilerimizin talep ve istedikleri de kendisine iletme fırsatı bulduk. Üreten ve kendi kendine yeten bir ülke olabilmek için üretici ve çiftçilerimize sahip çıkılması gerekiyor. Üreticiler her mahsul alım döneminde maliyetlerini kurtarma derdine düşmemeli, bu noktada Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'da taleplerimizi dinleyerek gerekli yerlere iletiyor, Türkiye’nin en çok üyesi bulunan bir meslek odasıyız. Bu talepler direk sayısı milyonları aşan üyelerimizden geliyor. Bu noktada bizi dinleyen, çözüm noktasında elinden geleni yapmaya çalışan Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Bayraktar’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.