Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, yoğun sağanak yağmur nedeniyle ertelenen İstanbulspor karşılaşması yarın akşam kaldığı yerden devam edecek. Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesi hükümleri gereği kırmızı beyazlı ekibin, 3 Eylül'den sonra kadrosuna kattığı oyuncular Muhammed Gümüşkaya, Ercan Kara, Holse, Dimata, Tait ve Tırpan yarın akşam oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında zorunlu olarak sahada yer alamayacaklar. Erteleme müsabakalarında 18.madde hükümleri ise şu şekilde; 

Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesi hükümleri

1- Erteleme müsabakalarına, yalnızca ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcular katılabilir.
2- Ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte cezalı veya idari tedbirli olup da, erteleme müsabakasının oynanacağı tarihte cezası infaz edilmiş olan kişiler, erteleme müsabakasına katılabilirler.
3- Ertelenen müsabakanın, oynanması gereken tarihte müsabakaya katılmaya hakkı olan kişiler, erteleme müsabakası tarihinde cezalı veya idari tedbirli ise erteleme müsabakasına katılamazlar.