CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, bir süre önce kendisine videolu mesajda, “Ankara’dan Samsun Atakum’a sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah Serhat Başkanım kazandığında, oradaki projelerini gerçekleştirmesi konusunda bizde destekte bulunacağız. Bu vesile ile tüm Atakum’a sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadeleri üzerine teşekkür ziyareti için Ankara’ya gitti. Burada Türkel, Yavaş ile seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Serhat Türkel’i makamında ağırlayan Mansur Yavaş, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Atakum’un marka kent olması için elinden gelen desteği vereceğini söyleyen Mansur Yavaş, “Atakum'un, Samsun’un parlayan yıldızı olduğunu biliyorum. Serhat kardeşimin de Atakum’u marka kent yapacağına gönülden inanıyorum. Biz de elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

Büyüğü olarak, Mansur Yavaş’tan her zaman deneyimden ve bilgisinden yararlanacağını söyleyen Serhat Türkel ise, “Büyüğüm, ağabeyim Mansur Yavaş Başkanıma, yayınladığı mesajından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin bilgi ve deneyimine her zaman başvuracağım. Başkentimiz Ankara’mız için yaptığı başarılı projelere bundan sonra da yapacağına eminim. Biz de Atakum olarak kendisine desteğimiz tamdır" diye konuştu.